Barnløshed,  Livskriser,  Tilknytningsmønstre

Lavt selvværd, livskriser, tilknytningsmønstre, angst, depression,stress, meningsløshed, problemer i parforholdet, skilsmisse,barnløshed, trivselsproblemer,sorg, utilfredshed, manglende livslæde , eksistentielle kriser

Længe siden jeg har skrevet her på bloggen….

Men efter en del har henvendt sig til mig fordi de har været i tvivl om, hvilke problemer de kan komme med, har jeg øverst nævnt nogle af de mest typiske udfordringer.

Det er ikke sjældent at et mennesker starter hos mig med fx. angst og at der så i forløbet opdages andre problematikker og at arbejdespunktet dermed enten udvides eller ændres.
Det er rigtigt svært for mange helt at kunne sætte fingeren på, hvad det er som de føler, der ikke er, som de ønsker det.
Mange har ” kun” en fornemmelse af at der er noget galt og er ikke bevidste om, hvor problemerne ligger.
Det afklarer vi sammen i terapien og vi snakker løbende om, det er den “rigtige” retning terapien forløber i.

Terapi er altså for alle, der har lyst til at blive mere bevidste om sig selv.

Terapi afklarer, støtter, bevidsthedsudvider, motivere, lære dig at tage mere ansvar, at blive mere autentisk, at være med det som er, at turde mere, at tro på dig selv, at lære at passe bedre på dig selv.

Kommentarer lukket til Lavt selvværd, livskriser, tilknytningsmønstre, angst, depression,stress, meningsløshed, problemer i parforholdet, skilsmisse,barnløshed, trivselsproblemer,sorg, utilfredshed, manglende livslæde , eksistentielle kriser