Udviklingsgrupper

Når vi har det svært, kan det tit føles som om, vi er de eneste i hele verden, der har det sådan og at alle andre bare sejler derudaf i deres lykkelige liv. Derfor kan det pludselig føles som om, vi både har det svært, men også er mærkelige og udenfor og helt alene i verden. Dermed kan mange problemer vokse sig endnu større.

Alle har noget at slås med
Sandheden er, at alle har det svært engang i mellem. De perfekte familier, hende med de bedste karakterer og de evigt glade naboer. Alle har et eller andet at slås med – og der er garanteret også nogle, der slås med det samme som dig. Det kan være virkeligt berigende at møde ligesindede og erfare, at man ikke er alene. Derfor kan udviklingsgrupper og terapi i gruppeform være en stor forløsning.

Hvis du er utilfreds med dit liv og har lyst til at arbejde med dig selv, sammen med andre, så er det måske noget for dig?

I en udviklingsgruppe vil du:
– møde andre, der også har det svært
– lære at få sat ord på dine tanker og følelser
– blive mere afklaret omkring dig selv og hvad du vil

Hvad arbejder vi med?
Gruppen arbejder med de problemstillinger, som deltagerne selv bidrager med.
Emner kan for eksempel være lavt selvværd, angst, depression, manglende glæde, stress, ensomhed, krise eller retning i livet.

Hvordan foregår det?
Der vil typisk være 6 – 8 deltagere i gruppen. Gruppen ledes af psykoterapeut Leila Dunsø & psykoterapeut Sebine Pagels.

Vi mødes hver anden onsdag på adressen:
Magstræde 6, 1. sal
1204 København K.

Du behøver ingen specielle forudsætninger for at deltage, men gruppen arbejder bedst, hvis alle er åbne og har lyst til at arbejde med sig selv. Under gruppemøderne vil vi bidrage med inspiration og teoretiske oplæg og så vil gruppen sammen arbejde med temaerne og give hinanden gode råd og støtte.

Hvis du vil vide mere og høre om en udviklingsgruppe kan være noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leave a Reply