Om Leila

Jeg tror på, at verden ville være et bedre sted, hvis vi alle investerede lidt tid i at lære os selv bedre at kende. Det er bl.a. derfor, at arbejdet som psykoterapeut er det helt rigtige for mig.

Uddannelse
Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut og har arbejdet med børn, unge og voksne hele mit arbejdsliv.

Psykoterapeutuddannelsen
Jeg har taget min psykoterapeutuddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København.
Uddannelsen tager 4 år, er kvalitetsgodkendt og opfylder alle Socialministeriets kvalitetskriterier. Sideløbende med uddannelsen har jeg været i en træningsgruppe, hvor vi træner det terapeutiske arbejde og især sætter fokus på nærvær, respekt og effektive metoder.

Er du interesseret, kan du læse mere om uddannelsen og læse Socialministeriets evaluering.

Leila Dunsø
Jeg er gift og har to voksne børn.
Jeg har arbejdet som pædagog i 10 år og været støtte- og kontaktperson. Frivilligt arbejde har altid haft en plads i mit liv og jeg har i flere perioder været mentor i forskellige sammenhænge og for forskellige organisationer. Derudover har jeg været medstifter af en frivillig forening og arbejdet som frivillig i Dansk Røde Kors, og som mentor i Home start, Mødrehjælpen. Siden jeg afsluttede min 4. årige Psykoterapeutuddannelse i 2011, har jeg arbejdet som privatpraktiserende Psykoterapeut.

Hvis du har lyst til at arbejde med dig selv og få mere ud af dit liv – så er psykoterapi måske det rigtige for dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere.