Hvorfor gå i terapi?

Der er mange grunde til at starte i terapi, men ofte handler det om, at det enkelte/de enkelte mennesker ønsker at slippe for lidelse. De har et dybfølt ønske om at kunne blive fri for negative tanker, følelser og konflikter.

Måske har du længe gået og været trist uden helt at forstå hvorfor. Måske vågner du midt om natten og ligger og spekulerer i timevis eller måske fylder angst så meget i dit liv, at du ikke længere kan fungere, uden konstant at undgå situationer eller mennesker. Lever du det liv du ønsker? Begrænser dit lave selvværd dig i at gøre ting som du egentlig har lyst til, men alligevel ikke tør?

Nogle søger hjælp til at genfinde hinanden i deres parforhold efter år, hvor livet har kørt på “ autopilot “. Andre har været gennem skilsmisse, dødsfald eller lignende, hvorfor meningen i livet kan være svær at mærke (læs mere under Stress, Angst og Depression).

Fælles for stort set alle som starter hos mig, er at de selv i lang tid, har forsøgt at klare deres problemer.
De ønsker forandring, men løber “panden mod muren“ og intet ændrer sig. De er faret vild i livet og samtaler hos en terapeut kan være en måde at finde retningen igen.

Jeg ved, at det er et stort skridt for de fleste at kontakte en terapeut, hvorfor mange er bange for at skulle dele sine tanker og følelser med et helt fremmede menneske. Det forstår jeg godt og derfor foregår samtalerne altid i dit tempo og med stor respekt for, hvor du er i livet.

Vil du vide mere om mig, så læs med her eller kontakt mig