Individuel Terapi

I terapi giver du dig selv mulighed for at blive klogere på dig selv ved at reflektere over dit liv og de udfordringer, som fylder. Sammen finder vi ud af, hvad der medvirker til, at du ikke lever det liv som du ønsker dig. Måske føler du dig trist, utilfreds, utilstrækkelig, vred, angst, stresset eller måske oplever du en tomhed, som du ikke kan forstå.

Er terapi noget for mig?
Det er mange forskellige følelser, der får folk til at gå i terapi. Følelsen af at være utilstrækkelig, angst, ensom og depressiv, forvirret samt frustreret over hvilken retning, der er den rigtige for dig.
Terapi er blandt andet med til, at du lærer dig selv og dine handlemønstre så godt at kende, at du bedre kan mærke, hvad der er rigtigt for dig og hvad der ikke er. På den måde kan du få et liv, hvor du tager ansvar og træffer gode, sunde valg, som hjælper dig til at få det liv, som du ønsker dig. 

Hvem har ansvaret for, at du er glad?
Igennem terapitimerne vil vi undersøge om du får udtrykt dine behov og følelser, og dermed får taget ansvar for dit eget liv. Eller om du forventer, at andre tager ansvar for dig og dine behov?
Sammen ser vi på dine forventninger til livet og på hvilke værdier, du ønsker i dit liv.
Terapi er også for dig som har et godt liv, hvor du træffer hensigtsmæssige og sunde valg, men hvor du alligevel oplever at noget ikke helt er som du ønsker dig. 

Den “eneste” forudsætning du skal opfylde for at få noget ud af et terapiforløb er, at du ønsker at tage ansvar for dig eget liv og at du har lysten til at arbejde med dig selv.

Hvis du tror, at individuel terapi er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig
og høre mere.

Du kan finde også finde mine priser og læse mere om min metode.